İncirağacı Şehit Şaban Özdemir Tankut İlkokulu

Telefon : 0 242 8658333
WEB https://inciragaciio.meb.k12.tr
Adres : Orta Mah. Yaşar Doğu Cad. No.54 Sahilkent/ Finike / Antalya
VİZYON : Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı, okul öğrencilerini merkeze alan eğitim anlayışı ile başarının arttırılması için her türlü teknolojik gelişmeyi takip eden, bunları uygulayan, veli- okul- aile ve çevre ile daima ilişki içinde olan, kurumun fiziki ders araç gereçlerini çağdaş eğitimin gerekliliklerine göre düzenleyen, insan haklarına saygılı ve o hakkın korunması için okul olarak demokratik kültürün gerek öğrenci gerekse okul bazında oluşmasını sağlayan bir okul olmak.
MİSYON : Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; Her Türk çocuğuna iyi bir vatandaş olmak için gerekli temel bilgi, beceri ve alışkanlıkları kazandıran, milli ahlak anlayışına uygun olarak çağın getirmiş olduğu eğitim öğretim anlayışını ,tekniklerini, teknoloji aletlerini ,insan ilişkilerini okuluna tatbik ederek öğrencileri bir üst öğrenime ve hayata sağlıklı bir şekilde hazırlayan araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.
BAŞARILAR : 0

Isınma : Klima